Είσαι άνω των 18 ετών;

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες. Για να συνεχίσεις, πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών.
Με την είσοδό σας σε αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου μας

 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Δημιουργούμε κρασιά που μιλούν για την προέλευση τους

Δίνουμε έμφαση στις γηγενείς ποικιλίες και στην ανάδειξη του τόπου μας. Σκοπός μας είναι τα κρασιά μας να αντικατοπτρίζουν όλες τις ιδιαιτερότητες τόσο των ποικιλιών όσο και του μοναδικού terroir που προσφέρει ο τόπος μας.

Δεσμευόμαστε για την αυθεντικότητα. Εμπνεόμαστε από την οινοποιητική παράδοση της Κρήτης που μετρά χιλιετίες. Πιστεύουμε ότι οι αυτόχθονες κρητικές ποικιλίες αμπέλου είναι οι πλέον κατάλληλες για να εκφράσουν τον μοναδικό χαρακτήρα και την ταυτότητα της κρητικής γης και του πολιτισμού της.

Δεν βιαζόμαστε. Θέλουμε να δίνουμε στα κρασιά μας τον χρόνο που χρειάζονται.

Σεβόμαστε το φυσικό περιβάλλον. Προσπαθούμε να δημιουργούμε κρασιά που μας αρέσουν πάντα σε αρμονία με το περιβάλλον μας, τον πλανήτη και την κοινωνία. ‘Πιστεύουμε’ στην Μητέρα Φύση, και προσπαθούμε να εφαρμόσουμε την αειφορία σε όλους τους τομείς της παραγωγής. Κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερες παρεμβάσεις τόσο στον αμπελώνα όσο και στο οινοποιείο.

Ελέγχουμε όλες τους τομείς της παραγωγής με μακροπρόθεσμη προοπτική, από τον αμπελώνα, το οινοποιείο, την διοίκηση, τις αγορές αλλά και μέχρι να φτάσουν τα κρασιά μας στον καταναλωτή. Όλες μας οι αποφάσεις παίρνονται με απώτερο στόχο να παράγουμε κρασιά υψηλότερης ποιότητας.